Egzekucijų planas

Nu ką gi, praėjo paskutinis skambutis, prasidėjo pirmoji mano gyvenime sesija. Pasirinkau laikyti 5 egzekucijas (vistiek trumpinimas egz.), t.y. pakankamai daug (dauguma rinkosi 3, nes tai minimumas). Štai jų planas:

Lietuvių kalba – gegužės 21 d. – Vilniaus Licėjus. Tikiuosi, tai bus paskutinė mano gyvenime rašyta interpretacija (rašinys?). Žinoma, jeigu ką, visada gali būti pakartotinė egzekucija liepos 2 d.

Informacinės technologijos –  gegužės 23 d. – Vilniaus Adomo Mickevičiaus gimnazija. Pagal bandomąją egzekuciją, sunku neturėtų būti (bent jau tikrai nesunkiau nei olimpiada, jei iš praktinės pusės). Nebent bus koks nors kabliukas M$O klausimuose.

Matematika – gegužės 28 d. – Vilniaus Licėjus. Dar viena proga aplankyti Licėjų. Mokytoja išprognozavo 100, bet jei gausiu mažiau 95, matyt, užmuš. Todėl, matyt, teks, matyt, kaip ten vadinasi, pasimokyt… (brr)

Vokiečių kalba – birželio 5 d. –  Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazija. Jau tokia nereikalinga egzekucija… Paėmiau tik tam, kad galėčiau pasitikrinti, kaip gerai išmokau deutsch per 11 metų. Matyt, net į konsultacijas nevaikščiosiu, bo vistiek nei vienam iš anksto suplanuotam dalyke ši egzekucija nereikalinga.

Fizika – birželio 9 d. – Vilniaus Kalvarijų pagrindinė mokykla. Kad jau mokiausi fiziką neoficialiai A lygiu, tai nusprendžiau ir egzekuciją laikyti (kiaulinti prasčiau besimokantiems ir mažinti jiems balus). Kad jau nusprendžiau fiziką laikyti, tai ir į sąraš, kur stosiu, įrašysiu “Fizika, Astrofizika”. Bet ne pirmoj vietoj (ten kolei kas pretenduoja atsidurti programų sistemos).

Tai toks mano planuojamas egzekucijų planas, tikiuosi, į visas galėsiu nueiti. Šiaip ar taip, nulemia, ar reiks į kariuomenę eiti…

Komentarų nėra

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar